Cookies

Vores internetside anvender cookies. Ifølge lov om elektronisk kommunikation skal alle, der besøger en internetside indeholdende cookies modtage information om dette samt, hvad disse anvendes til.

En cookie er en lille tekstfil som internetsiden du besøger ønsker at gemme på din computer. Cookies anvendes på mange internetsider for at give besøgeren adgang til forskellige funktioner. Informationen i cookien er mulig at anvende til at følge en brugers surfen.

(Kilde: Post og Telestyrelsen, pts.se)

Cookies på denne internetside

Vi gemmer bl.a. en tilfældig nøgle, som vi anvender til at hente dine indstillinger, holde dig inlogget og holde styr på, hvad du allerede har på din ønskeliste.

Hvis du ikke vil tillade cookies kan du slå denne funktion fra i din internetbrowser.

Hvis du ikke accepterer cookies

Hvis du ikke accepterer cookies inderbærer det følgende :

• du kan læse information
  • du kan se på produkter med dertilhørende information
  • Du kan ikke lægge produkter i ønskelisten